Мастър Кент

ЗА ФИРМАТА

МАСТЪР КЕНТ ООД е компания, специализирана във внос, търговия, дистрибуция и производство на материали за мебелното производство.Фирмата предлага широка гама от мебелен обков. Прилагането на нови маркетингови подходи в търсенето, предлагането на стоки и цялостната търговската дейност на дружеството, утвърди МАСТЪР КЕНТ на пазара като коректен и стабилен партньор.

МАСТЪР КЕНТ се стреми да бъде динамична и адаптивна към бързо променящата се пазарна среда. Kомпанията работи само с утвърдени фирми, с което дава сигурност на своите клиенти и печели доверието им. Важен принцип в политиката на компанията е предлагането на продукти с гарантирано качество и произход, отговарящи на българските и европейските стандарти.

Цел и амбиция на МАСТЪР КЕНТ е да предостави на своите клиенти богата колекция от продукти, изработени в изискан стил, с изключително качество и модерен дизайн и същевременно на разумни и достъпни за българския пазар цени.

Екипът на МАСТЪР КЕНТ се състои от млади, мотивирани и способни консултанти специалисти, готови да предложат на клиентите на фирмата бързо и ефективно обслужване, качествени решения на разумни цени. Ето защо при нас ще срещнете отзивчивост, компетентност и положително отношение към всеки един от Вас. Ентусиазмът, който влагаме в работата си, мисълта, че всички сме един екип, и коректните ни взаимоотношения с клиентите допринасят МАСТЪР КЕНТ да бъде един от най-търсените партньори и затвърждават водещите позиции на фирмата на пазара.

ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА

Дружеството разполага със собствена производствена база, която се намира в гр. Върбица, Шуменска област със закрита площ от 2 000 кв.м. МАСТЪР КЕНТ използва съвременни призводствени машини, които осигуряват високото качество на продуктите ни. Ние се стремим да предоставим на нашите партньори и клиенти качество, лоялност и коректност, основани на взаимно доверие и интереси. Целите ни са свързани с все по-високо качество на продукцията, все повече продукти за задоволяване на нуждите на потребителите, както и непрекъснато повишаване на квалификацията на нашите специалисти.Произвежда мебелен обков и разработва матераили за мебелното производтство.Мебелни крака, мебелни дръжки, дървени дибли, мебелни закачалки , дървени крака, пластмасови крака, алуминиеви профили, алуминиеви решетки, амортисьори за вратички и легла и др. Така се стремим за качеството на аксесоарите за мебел които прадлагаме.

ПРИНЦИПИ НА РАБОТА

Фирмената политика на МАСТЪР КЕНТ се основава на коректност, отговорно поведение, надеждност и лоялност към клиентите и партньорите. В реализирането на политиката си компанията се ръководи от следните принципи:

 • Дългосрочно развитие, а не стремеж към бързи печалби
 • Да работим в условията на пазарна и конкурентна среда открито и коректно
 • Доставка на висококачествени продукти с гарантиран произход и поддръжка
 • Предлагане на пълна гама от продукти в сектора и богат избор от продукти на различни производители
 • Конкурентна и гъвкава ценова политика
 • Осигуряване на пълна, своевременна и точна информация на клиентите
 • Адекватни и компетентни консултации и услуги
 • Добро обслужване, персонален контакт и изграждане на доверие на клиентите
 • Поддържане на оптимален и динамичен склад с възможност за доставки "точно навреме"
 • Да разширява, мотивира и обучава екипа си
 • Да защитава интересите на търговските си партньори

ЦЕНИ, ЗАЯВКИ И ДОСТАВКИ

МАСТЪР КЕНТ провежда гъвкава ценова политика спрямо търговци на едро и производители.

Ценовите отстъпки, начина на плащане, формата на обслужване и доставка са индивидуални и се договарят с всеки партньор. Фирмата обслужва определени региони на страната със собствен транспорт, като всеки клиент може да бъде обслужван безплатно при определени условия.

СКЛАДОВЕ И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА

София, ул. Проф. Иван Георгов 3, тел: 02/ 962 2106

Варна, бул. Република (ЗПЗ), тел: 052/ 599 900

Бургас,  тел: 089/ 44 24 192

Русе, ул." Николаевска" 37  (ЗПЗ), тел: 082/ 850 383

Благоевград, ул. Александър фон Хумболт №8, вх. А, тел: 073/ 830 149

Широка мрежа от магазини на територията на цялата страна.

Подробна информация за всички търговски обекти ще откриете в раздел КОНТАКТИ